




Preview text:
  lOMoAR cPSD| 58675420
Tổng hợp câu hỏi trắc nghiệm Điện toán đám mây  Module1  Module2  Module3  Module4 
Câu1: When creating an Amazon Simple Storage Service (AmazonS3) 
bucket to store data, what factors should be considered? (Select  THREE.) Answer :  Latency  Cost  Frequency of access 
Câu 2: Select the answer that best describes the function of Domain  Name System (DNS). 
Answer : Connects a website’s uniform resource locator (URL) and the 
actual IP address of the server where the data is located 
Câu 3: When starting an Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon 
EC2) instance to host a website , which instance type should you use?  Answer : General purpose 
Câu 4 : An animation company wants to archive backups of its old 
films ; the company occasionally needs to reuse some of these files . 
The company wants to save money where possible , but the files 
need to quickly accessible when necessary. Which Amazon S3 
storage standard is best for storing archived content? 
Answer : S3 Standard – Infrequent Access  Module5  Module6      lOMoAR cPSD| 58675420 Module7  Module8  Module9 
Câu 1 : What is the main difference between AWS CloudTrail and  Amazon CloudWatch? 
Answer : CloudTrail is logging service , whereas CloudWatch is mainly  a monitoring service. 
Câu 2 : Which two AWS services together send you alerts when an 
alarm based on performance metrics is initiated? 
Answer : CloudWatch and Amazon SNS 
Câu 3 : What are the steps to set up Amazon SNS to send you an email  when an event occurs ? 
Answer : Create a topic and subscription to the topic  Module10 
Câu 1 : Which scenarios would best be served using OLTP? (Select  TWO.) Answer : 
An online store records the items that a user has added to their  shopping cart 
An online shopping site needs to make sure that updates and deletions 
to one of their tables do not make other tables not valid 
Câu 2 : When deciding between relational and nonrelational 
databases ,which features can help you decided which type of 
database to implement? (Select THREE.) Answer :   Speed of data retrival 
Speed of updates and deletions 
Consistency and integrity of the data when updating      lOMoAR cPSD| 58675420
Câu 3 : Which best describes the purpose of online transaction  processing (OLTP)?  Answer :  
Insert , updating , or deleting small amounts of data in database 
Câu 4 : Which statement is true about relational and nonrelational  databases ?   Answer :  
Relational databases are best suited for analytic processing and 
nonrelational databases are best suited for transaction processing.  Module11 
Cau 1 : What are ways that you can evaluate the performance of a load 
balancer ? (Select THREE.) Answer : 
Use Amazon CloudWatch to monitor the number of requests to the 
Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) instance. 
Track the latency of the EC2 instance. 
Navigate to the domain name of the load balancer and check if you 
see the default page of your server. 
Cau 2 : What are the benefits of using Amazon ElastiCache to cache  data? (Select THREE) Answer : 
It stores data in memory for extremely fast performance. 
It is fully managed so you can focus on developing the application. 
It automatically scales to meet the needs of the application. 
Cau 3 : When creating a load balancer for a website , which Amazon 
Web Services (AWS) service will you navigate to first? 
Answer : Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)      lOMoAR cPSD| 58675420
Cau 4 : What is the difference between scaling out and scaling up? 
Answer : Scaling out adds more EC2 instances ; scaling up adds more 
storage to existing EC2 instances. 
Cau 5 : What is the main benefit of using a load balancer? 
Answer : It automatically distributes incoming trafiic across multiple 
targets to reduce server latency and increase stability.  Module12 
Cau 1 : What is the purpose of AWS Elastic Beanstalk?  Answer : 
To automatically handle the deployment details of capacity 
provisioning load balacing , automatic scaling , and application health 
monitoring of an existing application 
Cau 2 : What are the benefits of AWS CloudFormation? (Select THREE.)  Answer :   
Cau 3 : What is the purpose of CloudFormation?  Answer:      lOMoAR cPSD| 58675420